torsdag den 30. januar 2014Hej allesammen

Vi er virkelig kede af at skrive dette til jer, men vi er i dag desværre blevet nødt til at melde afbud til weekendens scrap'n'dream.
Jeg (Anja) har været syg hele ugen og er stadig ikke ovenpå endnu og jeg kan simpelthen ikke holde til det hårde arbejde, det er at være afsted på messe.
Det har været en utrolig svær beslutning at træffe. Og vi håber I forstår at vi på alle måder meget hellere ville være på messen og hygge med jer end at stå i denne situation. Vi elsker at komme ud til jer på messer og er så kede af det.
Vi håber at I stadig får en fantastisk hyggelig dag med masser af inspiration, snakke, softice  og ikke mindst scrap.
Vi glæder os til at se jer på en af forårets andre messer, hvor vi jo selvfølgelig deltager.
Mange hilsner
Jesper og Anja
Picturing the World
Ps. Vi sørger selvfølgelig for at sende alle forudbestillinger afsted, så hurtigt som vi kan. Vi skal nok tage kontakt til alle jer hurtigst muligt, men bær over med os, alt foregår lige pt i et noget langsommere tempo end vi er vant til.


Heidi, der afholder convention kommer til scrap'n'dream og hun har tilbudt at tage jeres forudbestillinger med, som jeg har nu, så I vil have mulighed for at kunne få dem alligevel på lørdag. De er jer der skulle betale ved afhentning, skal derfor sørge for at have lige penge med, så kan i få tingene med det samme, 
men husk lige penge....

Ingen kommentarer: